Malzemeler:
- 1/2 kg ince doğranmış ve dövülmüş bonfile
- 1-2 yemek kaşığı hardal
- 1 su bardağı rendelenmiş kaşar
- 1/2 kilo ıspanak
- Karabiber, tuz
- Yeterince kürdan
Yapılışı:
Çok ince dövülmüş ve iyice inceltilmiş bonfileleri hardal ve bir fiske tuz ile sıvayın ve bir kenara ayırın.
Ispanak yapraklarını doğramadan bütün bütün haşlayın ve iyice süzün.
Her bir hardal diliminin üzerine kaşar rendesi serpin. Üzerine ıspanak yaprağını yayın. Üzerine tekrardan rendelenmiş kaşar serpin. Daha sonra karabiber serpin. Bonfileyi rulo şeklinde sararak bir kürdan yardımıyla tutturun.
Ruloların üzerine margarin veya tereyağı sürerek, bunları dibi bolca yağlanmış bir cam tepsiye dizin. 200 derece fırında pişirin ve sıcakken servis edin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder